Jump to content
Xtposa 1 683x1024 20190714200055 OPT

Aktuelt

Ferno Norden er forhandler og distributør af en række verdenskendte mærker. Ferno Nordens kunder er primært inden for sikring og redning af menneskeliv. Vi forstår, hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne stole på deres udstyr.

Vi søger derfor kun at have leverandører, der har de sikreste og mest sikre produkter, og som selv har stor erfaring som udbydere til beredskaber og andre, der redder liv og sikrer aktiver.

Her ønsker vi at give dig som kunde lidt mere kendskab til de forskellige brands. Nogle af mærkerne har Ferno Norden solgt i over tredive år og nogle er af nyere dato.

Kataloger2

Vores kataloger

Katalogerne er en samling af de mest efterspurgte produkter. Husk at alle produkter også er tilgængelige på vores hjemmeside, og at du kan kontakte os direkte for personlig assistance og vejledning. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde de ideelle løsninger, der opfylder dine behov.

Arrangementer og messer vi deltager i i 2024

ons 15

ons. maj 15 - fre. maj 17

Fulda

RETTmobil International 2024

RETTmobil-messen er den internationalt førende udstilling for ambulance og redning. Igen i år deltager vi fra Ferno med en stor stand. Det er FERNO Transportgeräte GmbH, som står for opstillingen og bemandingen af standen. Men ligesom de andre år, så vil vi også være til stede. Da RETTMobil messen altid er en meget travl messe, så anbefaler vi at man laver aftaler med os, således at vi har tiden til at guide og vise alle nyhederne frem.

  • RETTmobil forventes at blive besøgt af mere end 460 udstillere fra over 25 lande og omkring 22.000 besøgende fra over 50 lande.

Visit website

Pressemitteilung 20230512 1024x6
tor 22

tor. aug. 22 - lør. aug. 24

Ballerup

DALO industridag 2024

The Danish Ministry of Defence Acquisition and Logistics Organisation (DALO) inviterer hermed til 11. DALO Industridage på Ballerup Super Arena. Endnu en gang bliver det større end nogensinde.

Visit website

DALO

© 2024 Ferno Norden