Jump to content
Pexels laura tancredi 7078884

Offentlige rum

Vi har specialiseret os i spørgsmål relateret til sikkerhed, forflytning, evakuering og redningsudstyr. Ferno’s produkter benyttes dagligt i virksomheder, der stiller høje krav til deres udstyr, og vores kunder omfatter bl.a. ambulancetjenester, beredskaber, politi og forsvaret. 

Med øgede krav til tilgængelighed for personer med nedsat mobilitet i offentlige bygninger, øges også kravene til, at alle kan evakueres fra en bygning elle et lokale.

Scale u 970x589 20190714202554 OPT

Evakuering

Det er almindeligt, at offentlige bygninger og faciliteter, herunder biblioteker, stationer, kontorer, indkøbscentre, hoteller og andre offentlige steder, har mangler i deres evakueringsplaner og udstyr egnet til brug for personer med nedsat mobilitet. I Ferno Norden ser vi derfor en øget efterspørgsel på vores evakueringsprodukter fra flere slags offentlige miljøer.

Ifølge loven er det påkrævet, at offentlige bygninger og lokaler har udført et systematisk brandsikringsarbejde og iværksat handlingsplaner for brand med evakueringsanvisninger og opsamlingssteder. Sådanne planer er ofte udarbejdet under forudsætning af, at folk selv kan komme ud af bygningen. Når det gælder evakuering i offentlige miljøer, er det vigtigt med udstyr, der passer til de lokale forhold. Det kan omfatte alt fra en evakueringsstol til en trappestol eller en evakueringsmadras.

Uanset hvilken løsning, der passer til et specifikt offentligt miljø, er Ferno Norden eksperter i at yde rådgivning og assistance, så en sikker evakuering bliver mulig for alle.

Evakueringsprodukter

Adobe Stock 116866295

Førstehjælp til offentlige miljøer

I offentlige miljøer, hvor mange forskellige mennesker samles, er der altid risiko for uventede ulykker. Førstehjælpsudstyr skal være let tilgængeligt og på plads i offentlige miljøer som f.eks receptioner i bygninger, biblioteker, stationer, kontorer, indkøbscentre, hoteller og andre offentlige steder. 

Uheld kan desværre ske andre steder i eller uden for en bygning, hvilket betyder, at førstehjælpsudstyret skal være nemt at tage med til skadestedet. Hvis nogen er kommet til skade i et offentligt miljø, er det indlysende, at førstehjælpstasken straks skal medbringes til den tilskadekomne.

Førstehjælpsprodukter

Masseulykker og alvorlige blødninger er hændelser, som flere og flere bliver bekendt med i dag. For at kunne handle i en akutsituation uanset årsag, skal man være beredt! I Danmark findes der flere steder, hvor der tilbydes undervisning i HLR og i, hvordan man stopper alvorlige blødninger. En måde at være godt forberedt på er at have et færdigpakket kit klar til at stoppe en alvorlig blødning på arbejdspladsen eller i bilen. Den person, som er i nærheden, når der opstår noget akut, er den, der kan gøre en forskel!

I Ferno Norden kan vi skræddersy en taske specifikt til din virksomhed. Den kan indeholde alt fra en hjertestarter (defibrillator/AED) til tourniqueter, trykbandager og meget andet, afhængigt af hvad, der passer til netop din virksomhed. Vi tilbyder både færdigpakkede og kundetilpassede løsninger med kvalitetsprodukter til førstehjælp i offentlige miljøer.

Spørgsmål? Kontakt os direkte!

Ferno norden 31 preferred
qr code for Jennie Mortensen
Name
Jennie Mortensen
Position
Customer Service Manager
E-mail
jennie@fernonorden.com
Phone
+45 43 62 43 16
Ferno norden 28
qr code for Kent Juul Østberg
Name
Kent Juul Østberg
Position
General Manager
E-mail
kent@fernonorden.com
Phone
+45 20 81 12 41

© 2024 Ferno Norden