Jump to content
Ferno Norden vegg

Om Ferno Norden Denmark A/S

Siden 1992 har vi samarbejdet med vores kunder som rådgiver og partner i udviklingen af nye produkter til det præhospitale marked. Vi er et anerkendt brand i branchen, og vores udstyr anvendes dagligt af brugere, der stiller høje krav til sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. Vores kunder omfatter bl.a. ambulancetjenester, redningsberedskaber, politiet, civilforsvaret og militæret. Vi udvider samtidig vores virke inden for industrien, offentlige miljøer, sundhedssektoren og det private marked.

Ferno Norden Denmark A/S er en del af en nordisk koncern med hovedkontor i Norge og datterselskaber i alle nordiske lande under navnet Ferno Norden. Globalt set er Ferno International repræsenteret over hele verden. Det betyder, at vores nordiske og internationale netværk giver os adgang til stor ekspertise og know-how.

Udover at vi har udviklet mange af vores produkter har vi et nøje udvalgt sortiment, der har til formål at dække vores kundesegmenters behov. Vi stræber altid efter at imødekomme kundernes ønsker og krav med afsæt i vores mange års erfaring i branchen.

I Danmark har vi kontor og servicelager i Albertslund. Vi tilbyder support på alt vores udstyr og står også til rådighed for produktfremvisninger og uddannelse hos vores kunder.

Vi garanterer service og kvalitet på alle vores produkter. Hvis der skulle opstå problemer, gør vi hvad vi kan for at løse dem for slutbrugeren så gnidningsfrit som muligt. 

Nature 3294632 1920

Vores engagement i bæredygtighed

Sammen gør vi en forskel!

Vores bæredygtighedsarbejde er forankret i FN's Agenda 2030, som omfatter 17 globale mål for bæredygtig udvikling med det formål at bekæmpe fattigdom, stoppe klimaforandringer og fremme fred og sikkerhed i samfundet.

Ferno Norden Denmark A/S stræber efter at være en førende rådgiver inden for grønne løsninger på de områder, hvor vi leverer udstyr og ekspertise. Vi ønsker at bidrage til opfyldelsen af FN's bæredygtighedsmål.

4. KVALITETSUDDANNELSE

Vi vil gøre det muligt for vores medarbejdere at udvikle deres kompetencer inden for det, vi producerer og de produkter, vi leverer til vores kunder, samt gøre det muligt for vores ansatte at udvikle og øge deres generelle kompetenceniveau.

8. ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

Vi tilskynder og faciliterer, at vores medarbejdere får arbejdsopgaver, der passer til og udfordrer deres kompetencer. Som virksomhed vil vi fortsætte med at vokse og være økonomisk bæredygtige for at skabe en tryg arbejdsplads for vores ansatte, og vi vil være en bæredygtig leverandør for vores kunder i mange år fremover.

9. INDUSTRI, INNOVATION OG INFRASTRUKTUR

Vi vil facilitere, at vores medarbejdere kan tage del i den daglige drift for at skabe innovative produkter og services, som vi kan tilbyde vores kunder som leverandør. Vi vil være en drivkraft for en bæredygtig omstrukturering af erhvervslivet, hvor vi med en effektiv ressourceanvendelse og miljøvenlig teknologi og produktion bidrager til at gøre erhvervslivet mere bæredygtigt. Vi arbejder aktivt for at afkorte den fysiske forsyningskæde, således at transporten, ved levering af produkter bliver kortest mulig, og aftrykket på miljøet reduceres.

12. ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Vi har fokus på at sikre, at vores materialer kan genbruges og genanvendes. Vi bestræber os på at tilbyde produkter, hvor størst mulig andel af materialer, der er brugt under produktionen, kan genanvendes. Vi sætter klare og entydige mål for at reducere mængden af affald før, under og efter produktionen.

17. PARTNERSKABER FOR HANDLING

Vi ved, at vi ikke kan nå bæredygtighedsmålene alene, men hvis vi - med vores medarbejdere, partnere, kunder og leverandører arbejder sammen om at nå målene, vil vi bidrage med det, vi kan. Ved at stille klare og tydelige krav til vores interessenter og samtidig sætte fokus på, hvad vi kan gøre for at bidrage til at nå målene, gør vi en aktiv indsats.

ISO shutterstock 380288050

ISO og Ekomnett godkendt

Vores kvalitets- og miljøsystem opfylder kravene i ISO9001 og ISO14001 og sikrer styring af alle aktiviteter, der påvirker kvalitet og miljø. Ferno Mobility har ret til at installere og vedligeholde elektroniske kommunikationsnetværk (ekomnett) - ekomnett autorisation ENA 8796.

Vores omfattende sortiment af produkter henvender sig til alt fra professionelle redningsarbejdere til private og store virksomheder. Vi er stolte af kompetencen blandt vores medarbejdere, og er meget opsatte på at sætte os ind i og forstå kundernes behov.

Vores team af produktspecialister, sygeplejersker, bilmekanikere og ingeniører deler deres erfaring med at udvikle optimale løsninger med hensyn til ydeevne, funktionalitet og omkostningseffektivitet.

  • Vi fokuserer på at udarbejde løsninger, der involverer genbrug af materialer, gennem leverandører og producenter, vi allerede arbejder tæt sammen med. Vi arbejder også for, at vores samarbejdspartnere har samme fokus på klare mål for bæredygtig produktion. Ved at bruge kvalitetsprodukter med lang levetid, som kan genbruges eller genanvendes på en god måde, såsom Ferno-produkter, reducerer vi mængden af affald.
  • Vi er en virksomhed, der sørger for egen transport i forbindelse med kundebesøg, produktpræsentationer og produkttræning. Det er vigtigt for os at tænke bæredygtighed i vores transportbehov i forhold til brug og udskiftning af firmabiler.
  • Vi ser værdien i at give god og korrekt uddannelse, og har fokus på at løfte medarbejderne kompetencemæssigt, hvilket også er centralt i forhold til vores produkter og deres anvendelsesområder.
  • Vi i Ferno Norden Denmark A/S er ISO9001 og ISO14001 certificerede for at sikre vores arbejde med blandt andet miljø og kvalitetssystemer.

Eierskap

Ferno Norden Group er heleid av norske RAC Invest, som er eid av Gimlegruppen AS (45%), Terje Navjord AS (25%), Tor Kirkeng AS (25%) og John Erik Nilsen AS (5%). Dag André Gimle Johansen, som eier Gimlegruppen AS, er CEO i både RAC Invest og Ferno Norden Group AS. Eierne eier også RAC Group, som har vært en aktiv eier innen bilindustrien i de nordiske landene. Dette omfatter blant annet bilutleie, bilglass, dekkbransjen, tilbehør til kjøretøy samt produksjon av utrykningskjøretøy.

© 2024 Ferno Norden