Jump to content
Shutterstock 1870697431

Sikkerhed på vej og i trafikken

Her finder du vores udvalg af produkter, som har til formål at skabe tryghed for dig, der har landevejen som arbejdsplads eller hvis du arbejder i et trafikeret miljø.

Adobe Stock 204842669

Varslingslys

I Ferno Norden er vi eksperter i Whelen’s varslingslys, som er særligt fremstillet til anvendelse i trafikmiljøer. Vores sortiment med LED baseret varslingslys, herunder retningsbestemt og 360 graders varsling, benyttes dagligt af professionelle fagfolk.

Vi tilbyder pålidelige og effektive løsninger, der overholder de gældende regler.

Varslingslys

Adobe Stock 257322592

Arbejdslys & søgelys

Arbejdslys og søgelys til brug fot udryknings- og erhvervskøretøjer skal være pålidelige og kunne tåle drift i barske miljøer. Vores produkter er af højeste kvalitet, tilpasset klimaet og diverse arbejdsindsatser som udrykning, vejarbejde, byggeri og tung industri.

Godt arbejdslys skal være robust konstrueret med et solidt kabinet som oftest udført i aluminium. Vores udvalg af arbejdslys og søgelys har lavt strømforbrug med LED-teknologi, der samtidig garanterer lang driftstid.

Arbejdslys & søgelys

Ns navstar emergency orange 4e083 216

Trafikvarsling

Trafikvarsling benyttes til for eksempel trafikulykker eller andre hændelser, hvor der er behov for at påkalde sig opmærksomhed.

Vores markeringslys lyser meget kraftigt og advarer tydeligt om, at der er sket en ulykke. Lyset markerer det område, du befinder dig i, og er også almindeligt brugt i fjelde og indgår ofte i rygsækken på den garvede bjergvandrer.

Trafikvarsling

Spørgsmål? Kontakt os direkte!

Ferno norden 31 preferred
qr code for Jennie Mortensen
Name
Jennie Mortensen
Position
Customer Service Manager
E-mail
jennie@fernonorden.com
Phone
+45 43 62 43 16
Ferno norden 28
qr code for Kent Juul Østberg
Name
Kent Juul Østberg
Position
General Manager
E-mail
kent@fernonorden.com
Phone
+45 20 81 12 41

© 2024 Ferno Norden